Over VNF-Apeldoorn

VNF-Apeldoorn is opgericht op 1 juni 1986 door een aantal enthousiaste natuurfotografen in Apeldoorn. De leden delen een grote passie voor het fotograferen van de schoonheid van de natuur en alles wat daar in leeft. Om te waarborgen dat het op een verantwoorde wijze gebeurt heeft VNF-Apeldoorn een gedragscode opgesteld.

Van beginnend natuurfotograaf tot professional iedereen is welkom om lid te worden bij VNF-Apeldoorn. Binnen de vereniging is er een grote verscheidenheid aan interesses en specialisaties op fotografiegebied, wat afwisselende natuurbeelden te weeg brengt. Van landschapsfotografie tot wildlife, van macro tot abstract en nog veel meer. Het komt allemaal voorbij op de clubavond.

VNF-Apeldoorn is een actieve vereniging en organiseert diverse activiteiten voor haar leden, zoals de maandelijkse clubavond, clubexcursies en de jaarlijkse clubwedstrijd. Om belangstellenden die geen lid zijn van de club een uniek kijkje achter de schermen te geven organiseert VNF-Apeldoorn eens per 2 jaar een openbare avond in de omgeving van Apeldoorn. Onze leden tonen daar hun mooiste natuurbeelden en vertellen over hun voorliefde voor natuurfotografie en hoe hun foto's tot stand zijn gekomen.

Lid worden? Kom kennismaken

Ben je natuurfotograaf en denk je er over na om lid te worden? Kom dan eens kennismaken op één van onze clubavonden. Deze clubavonden worden gehouden op de eerste donderdag van de maand en beginnen om 19.45 uur in Gemeentecentrum De Duiker, Hoenderloseweg 10, Ugchelen (Apeldoorn).

Meld je aan voor een kennismakingsbezoek door het contactformulier in te vullen. Het bezoek aan een clubavond is geheel vrijblijvend. 

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt €50,-. Je ontvangt een factuur per e-mail. Voor 31 maart dient het bedrag te zijn bijgeschreven op IBAN-nummer: NL13 RABO 0303 3157 17 t.n.v. VNF-Apeldoorn.

Het lidmaatschap loopt van januari t/m december. Opzegging dient voor 1 december binnen te zijn. 

Nieuwe leden betalen voor het eerste jaar vanaf het kwartaal waarin zij lid worden. Te voldoen in de maand waarin je lid bent geworden.

Q1: € 50,-
Q2: € 40,-
Q3: € 30,-
Q4: € 20,-

Gedragscode

We zijn er met z'n allen steeds meer bewust van dat we zuinig moeten zijn op de prachtige natuur in deze wereld. Daarom heeft het VNF-A bestuur een gedragscode opgesteld als aanvulling op de statuten.

Privacy verklaring

Jouw privacy is belangrijk. In onze Privacy verklaring leggen we uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We maken duidelijk welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. Klik hier om de Privacy verklaring te lezen.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

VNF Apeldoorn_Logo_witte_achtergrond_klein

BESTUUR

Ronald Krieger_voorzitter_VNF-A
Ronald Krieger

Voorzitter

Anton Barmentloo
Anton Barmentloo

Secretaris

Jan Stolk
Jan Stolk

Penningmeester

Bas Willemsen
Bas Willemsen

Vice-voorzitter & sprekers

Esther van der Zouw_bestuurslid_VNF-A
Esther van der Zouw

Social media & Nieuwsbrief

Philip Hessing
Philip Hessing

Excursies & Thema-avonden

Sponsors